joi, 1 martie 2018

Cum m-am bucurat eu de prima zi de primăvară

Mă duc, zic, să văd câte grade sunt afară. Pe termometru, minus 3.5. Bă ești nebun.... Dupa minus 10 de ieri, păi gata frate cu toate țoalele alea groase. De fes nu mai e nevoie, pas la geaca groasă, pulovărul dă-l dracu. Incompetenți ăștia la meteo ca de obicei, ziceau de minus 6-8 grade maxim azi, auzi la ei. Habar n-au de nica.

Buuun, și, ca de obicei în criză te timp, zvârl copiii în mașină, ghiozdanele în portbagaj, eu mă arunc la volan (bă al naibii minus 3 grade, că mi-au înghețat deja urechile, dar na, asta e, ies din iarnă, nu sunt obișnuit cu căldura asta, dăăăă...) ....Pornesc motorul.... 

Minus 11 grade în bord.
F... paștele m... de soare care ai bătut pe termometru. 

Orele deja fără 10 minute, limita maxim admisibilă să arunc copiii la școală... la școală parcare canci, las mașina la dracu'n praznic, luat la picior, pletele-mi în vânt, întors la mașină mai ceva ca Bear Grills în civilizație.

Acum îmi bubuie capul și strănut pe foc automat. Afară e soare, cer albastru, vai ce frumos...dar nu văd prea bine că îmi lăcrimează ochii. De bucurie că a venit primăvara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu